SWFTextField

(PHP 4 >= 4.0.5)

SWFTextField -- Szövegmező objektum létrehozása

Leírás

new swftextfield ( [int flags])

Figyelem

Ez a függvény KÍSÉRLETI JELLEGGEL MŰKÖDIK. A függvény működése, neve, bármi amit a függévénnyel kapcsolatban dokumentáltunk megváltozhat egy későbbi PHP kiadásban minden figyelmeztetés nélkül. Ezt a függvényt csak a saját felelősségedre használd!

Az swftextfield() által hozhatók létre új szövegmező objektumok. Ezek a szövegmezők kevésbé rugalmasak, mint az swftext() objektumok. Forgatni, nem arányosan nyújtani, vagy másképp átgyúrmázni. Ezzel szemben felhasználhatóak űrlapok létrehozására, és képesek a böngésző karakterkészletének felhasználására.

A flag opionálisan megadható paraméterben lehetséges megváltoztatni a szövegmező tulajdonságait. A következő értékek rendelhetők hozzá:

Ezen kapcsolók összekombinálhatóak ehhez a bináris OR operátort kell alkalmazni. Egy példa:
<?php
$t = newSWFTextField(SWFTEXTFIELD_PASSWORD | SWFTEXTFIELD_NOEDIT); 
?>
A fenti példa egy nem szerkeszthető, jelszübekérőt hoz létre. Teljességgel haszontalan összeállítás természetesen. :)

Az SWFTextField a következő eljárásokat tartalmazza: swftextfield->setfont(), swftextfield->setbounds(), swftextfield->align(), swftextfield->setheight(), swftextfield->setleftmargin(), swftextfield->setrightmargin(), swftextfield->setmargins(), swftextfield->setindentation(), swftextfield->setlinespacing(), swftextfield->setcolor(), swftextfield->setname() and swftextfield->addstring().