Hogyan használjam ezeket a GNOME-os levelezőlistákat, amikről itt szó van?

A legjobb helyek, ahol napra kész információt és segítséget találsz, a GNOME levelezőlisták. A listák felsorolását megtalálod a következő weblapon: http://www.gnome.org/mailing-lists/index.shtml. Az általános lista, segítség kérésre-nyújtásra és vitatkozásra a gnome-list@gnome.org. Ha fel akarsz jelentkezni erre a listára, küldj egy levelet a "request" címre, ez általában "a_lista_neve-request". Például a "request" cím a gnome-list listához a következő: gnome-list-request@gnome.org. A levél tárgya subscribe kell legyen.

Ha kérdéseid vannak GNOME alkalmazások vagy maga a GNOME fejlesztésével kapcsolatban, iratkozz fel a gnome-devel-list@gnome.org levelezőlistára.

Ha van valami jó ötleted vagy koncepciód, hogy hogyan lehetne a GNOME grafikus felületét jobbá és szebbé tenni, iratkozz fel a gnome-gui-list@gnome.org listára. A grafikus felületet tervező csoportot Jim Cape vezeti, a weblapján megtalálható a javaslatok gyűjteménye (http://www.jcinteractive.com/gnome-ui/).

Néhány percen belül (kicsit tovább is tarthat, ha nem Észak-Amerikában vagy) kapsz egy automatikus választ a listaszervertől, melyben a feliratkozási szándék megerősítését kéri. Kövesd a levélben kapott információkat, és fejezd be a feliratkozási folyamatot. A végén a rendszer küld Neked két e-mailt, amikben megtalálod a használati utasításokat.